La història de Mario Satz arriba a Rubí amb una lectura musicalitzada, a la llibreria Lectors, al tren!

La violoncel·lista Núria Puigbó serà l'encarregada de posar música a "La sopa de l'avi", aquest divendres 22 de novembre a les 19 h

'La sopa de l'avi', un llibre escrit per Mario Satz i il·lustrat per Albert Asensio
'La sopa de l'avi', un llibre escrit per Mario Satz i il·lustrat per Albert Asensio | Editorial Babulinka Books
Redacció
20 de novembre del 2019
El proper divendres 22 de novembre a les 19 h la llibreria Lectors, al tren! acollirà la lectura amb veu alta La sopa de l'avi, un llibre escrit per Mario Satz i il·lustrat per Albert Asensio. Serà el mateix autor l'encarregat de llegir-lo, acompanyat de les notes de la violoncel·lista Núria Puigbó.

A través d'aquesta història editada per Babulinka Books, l'autor ens ensenya que un senzill plat de sopa conté gairebé tota la saviesa del món. La trama gira al voltant de Catalina, una adolescent que viu sota el pes de l’anorèxia i que és salvada in extremis pel seu avi jubilat que la cura amb un senzill plat de sopa. Una bella història que ens ensenya que no hi ha vis medica que superi l’amor i que ens mostra una relació entre un avi i una néta que pot inspirar molta gent.

"La sopa de l'avi és ideal per transmetre als adolescents la importància de l’amor cap a un mateix i cap als altres i per gaudir d’una lectura serena i inspiradora els adults".