Can Rosés serà el nou espai que acollirà les pistes del Club de Petanca Santa Rosa

L'objectiu del trasllat de les pistes que actualment estan ubicades a Ca n'Oriol és adequar l'espai per a la pràctica d’aquest esport

Actualment la pista del Club de Petanca Santa Rosa està situada a Ca n'Oriol
Actualment la pista del Club de Petanca Santa Rosa està situada a Ca n'Oriol | Localpres
Redacció
21 de novembre del 2019
La setmana vinent començaran les obres per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, ubicades actualment a Ca n’Oriol, a un nou emplaçament, situat al costat de l’estadi de Can Rosés, concretament entre els carrers Saragossa i Valladolid. Es tracta d'un projecte inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS) que pretén configurar un espai més adequat per a la pràctica d’aquest esport, a la vegada que s’allibera una part del parc de Ca n’Oriol per augmentar-ne la superfície verda.

Els treballs consistiran en habilitar una esplanada d’una superfície aproximada de 1.500 m², que permeti acollir dotze pistes de petanca i un edifici de serveis del club. La nova instal·lació comptarà, entre d’altres, amb una xarxa d’enllumenat exterior amb columnes i projectors led. També es preveu la formació d’una xarxa d’aigua pel subministrament dels mòduls de serveis, pel reg de les pistes de petanca i per una font que s’instal·larà al recinte.

Les obres, que aniran a càrrec de l’empresa Iron Golobal, tindran una durada de tres mesos i un cost de 187.145,60 euros.