Cap de setmana d'esport solidari a Rubí, amb els veterans de l'Espanyol, el Barça i la Penya

Els beneficis del quadrangular de futbol es destinaran a l'APDIR, i els dels partits de bàsquet de diumenge, a l'Oncolliga

Redacció
21 de novembre del 2019
Aquest cap de setmana, després que el divendres al vespre s'hagi celebrat La Nit de l'Esport, la U.E. Rubí, el Veinti, l'Olimpic Can Fatjó i el CEB Sant Jordi disputaran diversos partits amb fins solidaris, i ho faran comptant amb convidats especials: els veterans del RCD Espanyol, del Barça i de la Penya.

Dissabte al matí, a partir de les 10h, l'estadi del CE Olimpic Can Fatjó acollirà un petit torneig entre els equips de veterans de la U.E. Rubí, el CF Juventud 25 de Septiembre, el CE Olimpic Can Fatjó i el RCD Espanyol. Els partits començaran a les 10h, amb el derbi entre el Rubí i el Veinti; i a les 11h l'amfitrió s'enfrontarà a l'Espanyol, convidat d'honor. A les 12h es disputarà la final de consolació, i a les 13h la gran final, que enfrontarà els guanyadors dels dos primers partits. A les 14h es farà l'entrega de torneigs.

L'entrada per gaudir d'aquesta matinal de futbol té un cost de 3€, que es destinarà de manera íntegra a l'Associació de Persones amb Diversitat Intel·lectual de Rubí (APDIR).

Diumenge, també a les 10h, el pavelló de La Llana serà l'escenari de quatre partits de bàsquet, que disputaran els veterans (10h) i veteranes (11h) del CEB Sant Jordi, i a les 12h es podrà gaudir d'un matx de gran alçada, entre els veterans del FC Barcelona i del CF Joventut de Badalona.

El torneig de bàsquet dels veterans del Sant Jordi, que celebra enguany el seu 60è aniversari, també servirà per recaptar fons per a l'Oncolliga.