En marxa la primera cafeteria de Terrassa dirigida per persones amb discapacitat

Es diu "La Trama" i es troba al Mercat de la Independència

Una de les treballadores de La Trama.
Una de les treballadores de La Trama. | Cedida
LaTorre
23 de novembre del 2019
Prodis ha obert “La Trama”, una nova cafeteria al Mercat de la Independència i el primer establiment hostaler de Terrassa que oferirà un servei conduït per persones amb discapacitat. De fet, la cafeteria s’inaugurarà oficialment el 3 de desembre, dia internacional de les persones amb discapacitat.

Tots els treballadors de “La Trama” s’han estat formant en el Pla de Capacitació del Programa de Garantia Juvenil (PICE) dissenyat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, concretament, a la formació específica d’Auxiliar de Cambrer/a que finalitzarà amb la realització d’una visita al Celler de Can Roca, el proper 26 de novembre.

Aquest projecte és un exemple del principal objectiu del programa de Garantia Juvenil: la integració laboral dels joves. Des de 2015, un total de 1.425 joves s’han inscrit en el Programa de Garantia Juvenil dissenyat i gestionat per la Cambra de Terrassa. Del total, un 52% ha accedit al mercat professional. Un percentatge que s’ha incrementat en 3 punts des del gener de 2019.