1 de 10
abocadors i extractives

El BOP publica el projecte d'actuació específica de l'abocador de Can Balasc

Comença el compte enrere per presentar les al·legacions, durant un termini d'un mes

Fotograma del vídeo de Can Balasc vist des de l'aire | Plataforma Rubí Sense Abocadors
per Redacció, 22 de novembre de 2019 a les 10:20 |
Aquest article es va publicar originalment el 22 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tal com es preveia, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Barcelona ha publicat el projecte d'actuació específica (PAE) en sòl no urbanitzable de l'abocador de Can Balasc, després que la Junta de Govern Local acordés ahir la seva admissió a tràmit.

Aquest PAE és necessari perquè la mercantil AJK Inversiones Cantábricas y Portuarias sol·liciti autorització urbanística per al dipòsit controlat de residus no perillosos de Can Balasc.


Des d'avui i durant un termini d'un mes, el projecte estarà sotmès a informació pública, i per tant és el moment de presentar les al·legacions.

El projecte es podrà consultar a la web de l'Ajuntament de Rubí, i també físicament a les dependències del Servei de Planejament i Gestió Urbanística de l'Ajuntament de Rubí, a la carretera de Terrassa, 116, 1a planta, en l'horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 9h a 13.30h).

 

Participació