El ple de l'Ajuntament de Rubí es posa a disposició dels treballadors de Continental

En el ple de novembre es debatrà una moció de suport i acompanyament als treballadors de la planta

Redacció
22 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:31h
La reunió ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Rubí
La reunió ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Rubí | Localpres
L’Ajuntament de Rubí ha convocat aquest divendres una Junta de Portaveus Extraordinària per reunir-se amb el Comitè d'Empresa de Continental Locomotive per abordar la problemàtica d'aquesta empresa i els 760 llocs de treball que hi ha implicats

Abans d'entrar a la reunió, la presidenta del Comitè, Núria Requena, ha explicat quina és la situació actualment i ha dit que esperen que l'Ajuntament es posicioni de la part social i lluiti perquè es conservin els llocs de treball. 

Un cop feta la reunió, l'Ajuntament de Rubí ha afirmat que es compromet a treballar per la continuïtat dels llocs de treball de la planta rubinenca de la multinacional Continental. L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha explicat que aquesta és una situació que pot generar preocupació i que, per tant, treballaran per "poder millorar unes perspectives que en aquests moments són delicades". 

Martínez també ha explicat que ha establert contacte amb la consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, per tal de coordinar possibles accions "per evitar deslocalitzacions”, i amb el president del Consell Comarcal per convocar una reunió d'urgència  amb els alcaldes i alcaldesses de les ciutats veïnes també afectades per aquesta notícia. A més, la setmana vinent hi ha prevista una reunió entre l'Ajuntament de Rubí i la gerència de l’empresa.

En el ple de novembre que se celebrarà la pròxima setmana es debatrà una moció de suport i acompanyament als treballadors i treballadores de la planta.