La Colla de Geganters de Rubí tanca la temporada de sortides a Sant Llorenç Savall

La Laia i el Galderic tornen la visita que va fer la colla de Sant Llorenç per l'apadrinament de l'Orelletes

La Colla de Geganters de Rubí fa la darrera sortida de l'any a Sant Llorenç Savall
La Colla de Geganters de Rubí fa la darrera sortida de l'any a Sant Llorenç Savall | Marc Albert López Estremera
Redacció
25 de novembre del 2019
Aquest diumenge, la Colla de Geganters de Rubí ha realitzat la darrera sortida de la temporada. Els gegantons rubinencs, la Laia i el Galderic, es van desplaçar a Sant Llorenç Savall, per participar en la XI Trobada de Gegants d'aquesta població en motiu de la Festa Major d'Hivern en honor a Sant Climent.

A les 10.30h els gegantons arribaven a Sant Llorenç Savall per a la Plantada, a la Plaça Major, amb les colles de Canovelles, Cervera, Delta Prat, Horta de Sant Joan, La Granada, Martinet, Olesa de Bonesvalls, Palau Solità i Plegamans, Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Súria, Ullastrell, Vilanova del Camí i la colla amfitriona.

Pels volts de les 11.30h s'iniciava la Passejada gegantera pels carrers de Sant Llorenç, des de la Plaça Major fins als Jardins de la Casa de Cultura, tot recorrent el centre de la població i els llocs més emblemàtics de la localitat vallesana. A la Casa de Cultura, cap a les 12.15h, es van presentar totes les colles participants a la Trobada, i després de fer una ballada cadascuna, els parlaments i l'entrega del recordatori de la Trobada, es va cloure la diada amb una ballada conjunta de totes les colles.

La visita de la Laia i el Galderic era la tornada d'una visita que els gegantons de la colla de Sant Llorenç Savall van fer a Rubí el juny de 2018, en motiu de l'apadrinament del gegantó Orelletes durant el Pregó de la Festa Major d'aquell any.