Una quarantena d'establiments de Rubí participen al Black Friday

Molts dels comerços que s'hi han adherit oferiran descomptes al llarg de tota la setmana

El Black Friday a Rubí ja està en marxa
El Black Friday a Rubí ja està en marxa | Carla Serra
Redacció
25 de novembre del 2019
El proper 29 de novembre Catalunya -i el món- celebra el Black Friday. Si bé aquesta tradició moderna nord-americana es va començar a estendre al seu país d'origen als anys 80 i 90, a l'estat espanyol no va arribar fins al canvi de segle, aproximadament.

Concretament, des de l'any 2012, cada vegada són més els establiments que han anat sumant-se a aquesta jornada de descomptes, que sempre cau el divendres posterior al dijous d'acció de gràcies (en anglès, Thanksgiving Day, dia que, segons la tradició, serveix per donar gràcies a Déu per la collita de la temporada).

A Rubí, una quarantena d'establiment s'han sumat a aquesta celebració. Botigues de roba, perruqueries, farmàcies, sabateries, perfumeries, botigues d'elecrodomèstics i centres d'estètica, entre d'altres, oferiran descomptes, però no només el divendres 29 de novembre. 

Diverses botigues ja han posat en marxa les seves ofertes perquè la ciutadania les gaudeixi des d'avui fins a finals de setmana, ja que el Black Friday acaba oficialment diumenge.

El moviment Fridays for Future a Rubí convoca una concentració contra el "consumisme massiu"

El Fridays for Future de Rubí, que es va presentar en societat fa tot just una setmana, ha convocat per divendres, coincidint amb el dia del Black Friday, una concentració per rebutjar el "consumisme massiu".

La manifestació serà a les 17.30h a l'estació dels FGC, i pretendrá conscienciar sobre iniciatives com el Black Friday, que conviden al consum de productes de manera massiva, i de l'impacte ecològic que tenen.