Els Premis Rubeo d'Or reconeixen una cinquantena d'esportistes i clubs de la ciutat

La Sala ha sigut l'escenari de la segona edició de la gala de la Nit de l’Esport, presentada pel periodista esportiu Bernat Soler

Els guardonats de la 2a edició de la gala de la Nit de l'Esport
Els guardonats de la 2a edició de la gala de la Nit de l'Esport | Localpres
Marta Casas / Carla Serra
25 de novembre del 2019


El passat divendres, Rubí va retre un homenatje a diversos esportistes i entitats esportives de la ciutat, en la segona edició de la gala de la Nit de l’Esport, presentada pel periodista esportiu Bernat Soler.

Durant la cerimònia, l’Ajuntament ha presentat el nou segell de Rubí Esport, una R que simbolitza un atleta en l’arrencada d’una cursa. Un cop finalitzada la gala, els i les assistents han pogut gaudir d’una recepció a El Celler.

Tots els guardonats de la Nit de l’Esport de Rubí



Equips: el CE Olímpic Can Fatjó, el CF Juventud 25 de Septiembre, la Unió Esportiva Rubí, el CEB Sant Jordi, el Club Esportiu Horitzó, el Club Esportiu Futbol Sala, la Unió Petanca Les Torres-Rubí, el Club Petanca Vallès, el Club Petanca Santa Rosa, el Regina Carmeli, el CE Maristes Rubí Futbol Sala i l’HCR Cent Patins.

“En volem cinc” (projecte que incentiva els infants a tenir una actitud esportiva): Esportiu Rubí Futbol Sala, l’Escola Maristes de Rubí i el Club Escola Futbol Can Mir. En aquesta categoria, també s’ha lloat la implicació i dedicació d’Andrés Santos en l’esport base de Rubí.

Esportistes a títol individual: Elena Ruiz, Ariadna Ruiz, David de Requesens, Arlet Oliveras i Ricard Valenzuela (Club Natació Rubí); Judit Pareja, Andrea Sehuk, Sergio Medina i David Coronas (HCR Cent Patins); Joan Ramon, Núria Ramon, Thaïs Martínez, Míriam Granell, Unai Flores, Sílvia Boix i Marta Moreno (Taekwondo Balmes); Juan A. Segarra (Unió Atlètica Rubí); Fernando Garrocho (Club Natació Rubí); Ignasi Melo i Francisco Aragón (Unió Atlètica Rubí); i Daniel Gonzalo (Centre Excursionista de Rubí).

Esportistes que militen en clubs de fora de Rubí: la waterpolista Bea Ortiz (Club Natació Sabadell); el jugador de bàsquet Sergi Martínez, que ha debutat recentment a l’ACB (FC Barcelona); Sergi Alegre (campió d’Àsìa amb la selecció de futbol de Qatar); Jan Badia (Cornellà Atletisme); Ferran Merino i Iker Gómez (Agrupació Atlètica Catalunya); Claudia Aguado (CPA Ripollet); Ricard Castro (Handbol Sant Martí Adrianenc); Irina Ruiz (Pole Sport), el boxejador Francisco Valderrama; Adrià Martínez (Tir al plat Mollet); Mireia Pons (Skyrunning); i Adrià Navajón (FC Barcelona). Paral·lelament, s’ha premiat el RCD Espanyol, l’Associació de veterans del Club Joventut Badalona i els veterans del FC Barcelona en agraïment per la seva col·laboració amb l’esport de la ciutat.

Trajectòria esportiva: l’exjugadora de bàsquet Lídia Gracia i del membre de l’staff tècnic abans del RCD Espanyol i ara del CF Liverpool Francisco Espinar “Kiko”; així com quatre figures més que han dedicat la seva vida a l’esport rubinenc: José Martínez, José Urtiaga, Trinidad García i Armand Estella. A títol pòstum, també ha rebut un sentit homenatge Toni López, en reconeixement a la seva trajectòria esportiva i la seva tasca vinculada a l’esport base.