Sol i continua el moderat ascens del termòmetre per aquest dimarts

Pujades de les temperatures mínimes i màximes

Redacció
26 de novembre del 2019
El sol s'imposarà al llarg de la jornada
El sol s'imposarà al llarg de la jornada | Jordi Rodoreda
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dimarts hi haurà cel serè o poc ennuvolat en general, si bé al principi i final del dia també hi haurà bandes de núvols mitjans que en conjunt deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, sobretot al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. A banda, hi haurà estrats baixos fins migdia al nord de la depressió Central, si bé localment podran persistir tota la jornada.

Al final del dia s'espera precipitació feble al quadrant nord-occidental, i no es descarta que també s'estengui de forma dispersa a altres punts de la meitat oest. S'acumularà quantitats minses de precipitació, si bé localment seran poc abundants al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu voltarà els 2.400 metres al final del dia.

La temperatura mínima i màxima serà lleugerament més alta, si bé l'ascens serà moderat. El valor mínim de temperatura oscil·larà etnre -4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 3 ºC al Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i litoral nord, i etnre 6 i 10 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima oscil·larà al Pirineu entre 11 i 16 ºC, al Prepirineu, nord de la depressió Central i altres punts afectats per la boira i els estrats baixos entre 11 i 16 ºC, i a la resta del territori etnre 16 i 21 ºC.