La Unión Extremeña de Rubí celebra els seus 40 anys a La Sala

Diverses entitats de Rubí i de fora de la ciutat, extremenyes i d'altres indrets de l'estat, acompanyen la Unión en el seu aniversari

La Unión Extremeña de Rubí celebra els seus 40 anys amb un Festival a La Sala
La Unión Extremeña de Rubí celebra els seus 40 anys amb un Festival a La Sala | Localpres
Redacció
26 de novembre del 2019
La Unión Extremeña de Rubí ha celebrat aquest dissabte el seu 40è aniversari amb un festival a La Sala, amb la presència de socis i amics de l'entitat, a més de l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez.

La màxima edil de la ciutat ha felicitat la Unión per aquest aniversari, tot recordant el seu vincle amb l'entitat, i remarcant que "una ciutat es desenvolupa gràcies a la fortalesa del seu teixit associatiu. Una riquesa cultural que fa gran un municipi, que ens permet fer més cromàtica la graella de colors de les nostres vivències i teixir així unes complicitats que ens fan forts".

Durant el festival, s’han pogut seguir les actuacions dels grups Coros y Danzas Raíces Nuevas, de la Unión Extremeña de Rubí; Desirée ‘La Concha’; Joaquín ‘El Albero’; la Irmandade Galega de Rubí; Alba y Álex de la CCA Alcalá la Real de Terrassa; Duende Flamenco; Solea y Alborea del Centro Andaluz Nueva Carteya de Terrassa; Tierra Extremeña, de la Unión Extremeña de Terrassa; i el Centro Aragonés de Rubí.

La Unión Extremeña de Rubí va començar a funcionar el 1977, tot i que no es va constituir oficialment fins dos anys més tard, per això s’ha commemorat el 40è aniversari aquest 2019.