El Club Natació Rubí, 22è millor club de triatló de Catalunya

Es tracta del rànquing de clubs de Catlaunya de la temporada 2018/2019 segons ​La Federació Catalana de Triatló

El Club Natació Rubí és el 22è classificat dels clubs de Catalunya
El Club Natació Rubí és el 22è classificat dels clubs de Catalunya | Club Natació Rubí
Redacció
26 de novembre del 2019
La Federació Catalana de Triatló (FCT) ja ha fet públic el rànquing de clubs de Catalunya corresponent a la temporada 2018/2019, on es classifica a tots els clubs segons la puntuació obtinguda en les diferents modalitats: duatló de muntanya, duatló de carretera, aquatló i triatló.

Per tal d'establir el barem el FCT defineix les puntuacions per clubs en cada disciplina i pondera els mateixos en referència al pes específic de cada disciplina. Així doncs, el Club Natació Rubí (CN Rubí) ha assolit la 22a amb 371 punts, el que suposa 20 posicions per davant respecte la temporada anterior. Per la seva part l’equip masculí ha quedat en la 19a posició de 91 equips i en la 37a posició de 41 en el cas de l’equip femení.

Cal tenir en compte que el CN Rubí no competeix en les categories femenines de les modalitats de duatló de muntanya, aquatló i triatló.

Aquesta temporada el rànquing l'han configurat 92 clubs de triatló de Catalunya, dels quals la primera posició l'ha assolit el Club Prat Triatló 1994 amb 969 punts, el segon lloc el Fasttriatlon-C.N. Montjuic amb 952 punts i el tercer el C.A. Igualada amb 876 punts.