Adjudicades 335 subvencions per a la pràctica esportiva de la temporada 2018-2019

Mes de meitat d'ajuts atorgats a infants i joves d'entre 4 i 18 anys han estat sol·licitats per practicar futbol

Infants jugant a Futbol
Infants jugant a Futbol | Juanma Peláez
Redacció
27 de novembre del 2019
L’Ajuntament de Rubí ha resolt l’adjudicació de les subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars i les activitats esportives d’inclusió corresponents a la temporada 2018-2019. De les 430 sol·licituds presentades, enguany s’han atorgat 335 ajuts a infants i joves d’un total de 25 entitats pel qual el consistori ha destinat al voltant de 120.000 €.

Els infants i joves que han rebut aquestes subvencions són rubinencs d'entre 4 i 18 anys que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

Els conceptes subvencionables són les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i fins a 125 € de les despeses de roba esportiva. La concessió es fa segons la renda anual de la unitat familiar.

Cal destacar que mes de meitat d'ajuts atorgats han estat sol·licitats per practicar futbol, mentre que la resta d’ajuts concedits cobreixen les següents disciplines: bàsquet, futbol sala, atletisme, escacs, patinatge, natació, handbol, rugby, hoquei, gimnàstica, voleibol i arts marcials.

La relació completa de subvencions atorgades i denegades es pot consultar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.