Rubí commemora el Dia Internacional dels Drets Humans amb «Contes per a la no discriminació»

Es tracta d'un taller dirigit a famílies amb infants d'entre 6 i 12 anys que vol apropar el dret a la no discriminació per raó d’origen nacional, ètnic o social a la ciutadania

L'activitat per celebrar els drets humans tindrà lloc a la biblioteca
L'activitat per celebrar els drets humans tindrà lloc a la biblioteca | Ajuntament de Rubí
Redacció
09 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:47h
Rubí commemorarà el Dia Internacional dels Drets Humans el proper dijous 12 de desembre amb una lectura de contes participativa que tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, a les 17.30 h. Es tracta d'un taller dirigit a famílies amb infants d'entre 6 i 12 anys organitzat pel Servei de Cooperació i la Sindicatura de Greuges.

Sota el títol Contes per a la no discriminació, l'activitat guiada per una formadora d’educació en drets humans de la companyia Gecko con Botas vol apropar els Drets Humans i, concretament el dret a la no discriminació per raó d’origen nacional, ètnic o social, a la ciutadania d’una manera original i pràctica. Els textos explicaran a les famílies què són els drets humans i perquè cal garantir-los. Gràcies a la dinàmica participativa de la sessió, els pares i mares aprendran a introduir la literatura infantil entorn dels Drets Humans en el quotidià de les famílies com a eina educativa i sensibilitzadora.

El Dia dels Drets Humans se celebra el 10 de desembre i commemora el dia de 1948, en què l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.