meteorologia

Sol i núvols que acabaran amb l'arribada de pluges al final del dia

Descens de la temperatura mínima

per NacióDigital , 29 de novembre de 2019 a les 20:30 |
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dissabte de matinada hi haurà cel poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà en general i a partir de la tarda el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al quadrant nord-occidental i mig ennuvolat a la resta. Independentment, al quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert de matinada, i entre mig i molt la resta del dia.
 
Al matí no es descarta alguna precipitació feble i dispersa al vessant sud del Pirineu occidental. A més, a partir del vespre s'espera precipitació al vessant sud del Pirineu i Prepirineu que a partir de la nit s'estendrà a altres punts del quadrant nord-oest. En general s'acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants al vessant sud del Pirineu. Cota de neu: entre 2200 i 2000 metres.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa; oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.


 

 

Arxivat a:
Societat, meteorologia, temps
Participació