Sol i núvols que acabaran amb l'arribada de pluges al final del dia

Descens de la temperatura mínima

NacióDigital
29 de novembre del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya aquest dissabte de matinada hi haurà cel poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà en general i a partir de la tarda el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al quadrant nord-occidental i mig ennuvolat a la resta. Independentment, al quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert de matinada, i entre mig i molt la resta del dia.
 
Al matí no es descarta alguna precipitació feble i dispersa al vessant sud del Pirineu occidental. A més, a partir del vespre s'espera precipitació al vessant sud del Pirineu i Prepirineu que a partir de la nit s'estendrà a altres punts del quadrant nord-oest. En general s'acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants al vessant sud del Pirineu. Cota de neu: entre 2200 i 2000 metres.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa; oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.