Mor un motorista veí de Sant Cugat en un accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera

Amb aquesta víctima, són 161 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Redacció
30 de novembre del 2019
Un home de 42 anys i veí de Sant Cugat ha mort aquest divendres en un accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera (C-16). Segons informa el Servei Català de Trànsit els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 15.19h i els fets han passat en el punt quilomètric 5 de l'autopista que uneix Barcelona amb el Vallès.

Per causes que encara s'estan investigant, han col·lisionat un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la topada, ha mort el conductor de la motocicleta. Segons les primeres dades, el turisme hauria fet un canvi de sentit prohibit just abans d’entrar als Túnels en sentit Barcelona. És llavors quan la motocicleta, que circulava correctament en sentit nord, ha col·lisionat amb el turisme. Els Mossos han detingut la conductora del turisme.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat un carril en cada direcció de la C-16 i això ha provocat retencions de més de 3 km en els dos sentits. Ara la circulació ja està normalitzada.

Amb aquesta víctima, són 161 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.