L'encesa de llums dona el tret de sortida a la celebració del Nadal a Rubí

S'inicia una programació de més de 400 activitats

L'encesa de llums dona el tret de sortida a la programació de Nadal 2019
L'encesa de llums dona el tret de sortida a la programació de Nadal 2019 | Ajuntament de Rubí
Marta Casas / Malena Manobens
02 de desembre del 2019


El Nadal va arribar el passat divendres a Rubí amb la tradicional encesa de l'enllumenat, que es va fer entre la plaça Pere Aguilera, amb un videomapping com a sorpresa inicial, i va culminar al carrer Maximí Fornés, amb l'encesa de l'illa de llum.

La ciutat s'omple de màgia amb moltes propostes per als més petits de la família. D'entre elles destaca l'ampliació dels dies de funcionament de la Carpa de Nadal de la plaça del Doctor Guardiet, que enguany estarà oberta fins al 2 de gener, i en un increment de la programació en equipaments municipals com l’Ateneu, la Biblioteca o el Teatre Municipal La Sala. Enguany també es milloren El Món del Tió de la plaça del Doctor Pearson, amb una nova decoració i un espai per a la narració de contes, i el Trenet dels Comerciants, que lluirà també nous ornaments. A més, se sumen nous dies de descomptes per a la pista de gel: el 6 i el 7 de gener.

L'espectacle de l'Illa de Llum dels dies 13, 29 i 27 de desembre i 3 de gener comptaran amb la participació de dansaires de 8 Temps Espai d’Arts Escèniques, Dinamic Crescendo i The Community Dance Center.

Pel que fa a la festa de Cap d’Any, tornarà a tenir lloc a El Celler sota el títol Cap d’Any de Llum. S’iniciarà a les 0.30 h i serà d’accés lliure per a majors de 16 anys. Els menors també podran assistir-hi però degudament acreditats i acompanyats pels seus progenitors.

El Nadal finalitzarà, com cada any, amb l'aparició del Mag Rubisenc i la cavalcada de Reis. 

Podeu consultar la programació completa de totes les activitats durant les festes de Nadal a la pàgina web de l'Ajuntament de Rubí.

La programació ha estat configurar pel consistori juntament amb entitats i comerciants locals, és per això que l’alcaldessa ha agraït un cop més la participació del teixit associatiu, que ha definit com “un pilar bàsic en qualsevol època festiva de l’any i un element que ens caracteritza com a ciutat”.