Neix NacióSantCugat, informació de proximitat i amb compromís en un clic

L'edició territorial de NacióDigital, diari digital líder en català, se suma a les altres quatre del Vallès i es presentarà en breu a la ciutat

Redacció
03 de desembre del 2019
Nació Sant Cugat.
Nació Sant Cugat. | ND
NacióDigital ha posat en marxa una nova edició territorial a Sant Cugat. Així, el diari digital líder en català, suma NacióSantCugat, a les 19 edicions territorials que el mitjà té repartides pel territori català. Es tracta d'una edició de proximitat amb caràcter comarcal i nacional que es complementarà amb les edicions ja existents de NacióDigital a les capitals de la comarca, LaTorredelPalau (a Terrassa), NacióSabadell (a Sabadell), NacióGranollers (a Granollers), així com RubíTV(a Rubí).

L'edició, que tindrà al capdavant la periodista Anna Mira, treballarà la informació de proximitat, amb rigor, de manera professional i on tothom hi tingui cabuda per acostar-te l'actualitat de Sant Cugat a través de notícies, reportatges, temes de dades i transparència i entrevistes que es complementaran amb la informació més immediata. Sant Cugat gaudeix d'una vida socialment molt activa, i per això des de NacióSantCugat explicarem els neguits i les demandes de les entitats i associacions de la ciutat que treballen per millorar el benestar dels santcugatencs. Ho explicarem a Sant Cugat i al conjunt del país gràcies a l'edició nacional del diari.

El mitjà també comptarà amb articulistes que, de manera regular, donaran el seu punt de vista sobre la ciutat. Ja podeu llegir els articles de benvinguda de l'enginyer Xavier Roig, de la directora teatral Dolors Vilarasau i de Carles Mayol, de la Unió Santcugatenca. En els pròxims dies es farà una presentació del mitjà a la ciutat on tothom hi està convidat. Igualment us animem am seguir-nos a les xarxes socials Twitter i Facebook per seguir el batec de Sant Cugat.