Concerts per Santa Llúcia i Nadal a les esglésies de Rubí

Dones de Cor i la coral sabadellenca Al·leluia actuaran divendres i dissabte a Sant Pere i a l'Església Protestant

Redacció
10 de desembre del 2019
Aquesta setmana les esglésies catòlica i protestant de Rubí acolliran dos concerts corals, en motiu de la celebració de la Diada de Santa Llúcia i del Nadal, respectivament.

El divendres, dia 13, Dones de Cor obrirà les portes del seu cicle nadalenc de concerts a l'església de Sant Pere, amb una interpretació de cançons del barroc centre europeu del cançoner d'Upsala i del segle XX, que comptarà amb la col·laboració de Laura Taulé al piano, i les veus masculines de Pep Cantos, Salvador Jovell, Enric Carreras i Jordi Boltes.

A la segona part, el cor interpretarà nadales populars i tradicionals a capella i amb l'acompanyament instrumental per a trio de corda, com per exemple Cançó de l'Infant, una nadala catalana harmonitzada expressament per al grup per Josep Vila, compositor, director i fundador de Leider Càmera.

El concert serà a les 20h.

Per altra banda, l'església Protestant de Rubí organitzarà un concert de Nadal per al dissabte, dia 14. La Coral Al·leluia oferirà un repertori musical sota el títol 11 raons per sentir goig. Aquesta Coral es va fundar l'any 1943 com a cor de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell.

En concert a l'Església Protestant de Rubí començarà a les 19.30h.