ATUR

Disminueix el nombre d'aturats a Rubí durant el mes de novembre

A Rubí, 45 persones van trobar feina en el darrer mes, mentre que a Catalunya l'atur ha seguit augmentant per cinquè mes consecutiu

per RubiTV.cat , 4 de desembre de 2019 a les 11:15 |
Una treballadora del SOC i un home conversen en un dels punts d'atenció del Servei d'Ocupació de Catalunya | Lluís Sibils/ACN
Durant el passat mes de novembre, 45 persones van trobar feina a la nostra ciutat. Per tant, l’atur, contràriament al que va fer a l’octubre, ha baixat. Ara hi ha 4.673 rubinencs i rubinenques sense un lloc de treball.

En el conjunt de tota la comarca del Vallès Occidental, l’atur ha seguit la mateixa tendència que a Rubí, és a dir, ha disminuït. Concretament, un total de 659 vallesans han aconseguit feina durant el mes de novembre. En aquests moments, 49.755 persones continuen a l'atur. Les poblacions de la comarca on més ha baixat l'atur aquest mes, a part de Rubí, han estat Terrassa, Sabadell i Ripollet, mentre que a Sant Cugat i Montcada i Reixac ha pujat. 


En canvi, en el cas de Catalunya l’atur ha augmentat en 2.915 persones al novembre, cosa que ha situat el nombre total d'aturats al territori en 390.182, essent el cinquè mes consecutiu que puja l'atur. 

 

Arxivat a:
Societat, Rubí, feina, atur, novembre
Participació