El Vallès Occidental participarà a la Cimera Mundial pel clima amb el projecte «Vallès Circular»

La ponència serà el proper 11 de desembre a les 16h al pavelló de la Zona Verda de la COP25

Redacció
04 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:17h
El Consell Comarcal del Vallès Occidental
El Consell Comarcal del Vallès Occidental | CCVOC
El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental participaran a la Cimera Mundial del Clima (COP25) que se celebra aquests dies a Madrid.

El proper dia 11 de desembre, representants de l'ens comarcal presentaran públicament la iniciativa territorial Vallès Circular en el marc d'aquesta cimera, conjuntament amb altres projectes territorials que han estat seleccionats per l'ocasió.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, considera que "aquesta és una gran oportunitat per la comarca que farà possible donar a conèixer al món un projecte emblemàtic i pioner en economia circular, construït i participat des dels pobles i ciutats del Vallès Occidental. També és una gran oportunitat per establir contactes i crear sinèrgies entre diferents territoris que seran presents a la Cimera i poder avançar en el desenvolupament de projectes envers la protecció del medi ambient i la transició ecològica en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible".

El president del Consorci per a la Gestió de Residus, Nil López, assegura que "poder ser a la Cimera Mundial del Clima ens situa en un gran espai de coneixement i diàleg envers la lluita contra el canvi climàtic. És una gran ocasió per poder intercanviar sinèrgies amb altres territoris i establir estratègies futures en relació a la gestió de residus, la transició energètica i la gestió sostenible dels recursos".

La presentació Vallès Circular: innovación para la sostenibilitat territorial serà l'11 de desembre a les 16h al pavelló de la Zona Verda, on tenen lloc les ponències de participació de la societat civil en aquesta Cimera.