Els Poemes de Nadal tornen a La Sala el 22 de desembre sense la col·laboració de l'Esbart Dansaire de Rubí

Com cada any, Òmnium Cultural destinarà els diners recollits a una entitat o activitat de cohesió social, en aquesta ocasió a "Sortim!"

Els Poemes de Nadal de 2017
Els Poemes de Nadal de 2017 | Rubitv.cat
Redacció
17 de desembre del 2019
Per 9è any consecutiu, Rubí tornarà a comptar aquestes festes nadalenques amb la tradicional representació dels Poemes de Nadal, un esdeveniment organitzat per Òmnium Cultural. Enguany, però, els poemes no estaran acompanyats per danses, ja que l'Esbart Dansaire de Rubí no hi participa. 

Tot i això, la poesia seguirà essent la protagonista de la representació i, per tant, es llegirà un recull de poemes nadalencs de diversos autors. Els textos escollits per a aquesta representació seran de Joana Raspall La lluna i El nom de Nadal, Marc Granell Nadal, vers a vers, Maria Angels Vila Safont Nadal a casa, Olga Xirinacs Fum de llenya, Narcís Comadira Aquest Nadal, Salvador Espriu Prec el Nadal, Maica Duaigües Sonetí per un Nadal en crisis, Júlia Costa Pau a la gent de bona voluntat, Pere Quart Nadal sense tu, Jordi Llavina Dinar de Nadal, Salvat Papasseit Nadal, Laia Ferrer La coca de Reis, el poema de Carme Guasch de llibre Amat i Amic i un poema de Celdoni Fonoll i un de Josep Pedrals sense nom. A més, l'actuació finalitzarà amb el conegut conte de Nadal de Pere Calders.

La representació està dirigida per Xavier Serrat i Jaume Feliu, i les actrius Esther Hernandez, Maria Feliu, Meritxell Torné i Mont Burés estaran acompanyades amb la música d'Albert Marco amb el saxo i Jaume Feliu amb la flauta travessera.

Com cada any, Òmnium Cultural destina els diners recollits a alguna entitat social. L’any passat es van lliurar a l'APDIR (Associació de Persones amb Diversitat Intel·lectual de Rubí) i enguany es destinaran a Sortim!, una activitat bienal de cohesió social que té com a objectiu donar a conèixer indrets del país amb interès històric i cultural.

L'acte tindrà lloc el pròxim diumenge 22 de desembre a les 18.30 h al Teatre Municipal La Sala. El preu és de 5 €.