El «Gran Germán», de Ràdio Flaixbac, dedica una peculiar cançó a Rubí

El col·laborador del programa "El matí i la mare que el va parir" es transforma en Tones and I

El Gran Germán, de Ràdio Flaixbac, es vesteix de Tones and I per dedicar-li una cançó a Rubí
El Gran Germán, de Ràdio Flaixbac, es vesteix de Tones and I per dedicar-li una cançó a Rubí | Ràdio Flaixbac
Redacció
05 de desembre del 2019
El col·laborador del programa El matí i la mare que el va parir, el "Gran Germán" - conegut amb aquest nom perquè va participar a la 10a edició de Gran Hermano - ha dedicat una peculiar cançó a la ciutat de Rubí.

La cançó, al ritme de Dance Monkey de Tones and I, destaca en primer lloc que "la discussió" entre la capitalitat del Vallès Occidental entre Terrassa i Sabadell "li és igual", i que hi ha un altre lloc que com a cantant, li interessa "fer viral": Rubí.

En la lletra, destaca elements de Rubí com el Castell o el Museu de Vallhonrat, l'Esbart Dansaire i el seu Ball de Gitanes "molt nostrat", la celebració dels Tres Tombs, les cases modernistes dels indiants ubicades al carrer de Xile - com l'Ateneu Municipal - o l'ermita de Sant Muç, "el teu patró si no tens nas". En definitiva, diu que "Rubí t'agradarà tant si vas a Can Solà com a Can Fatjó".

Rubí se suma, així, a les poblacions a les quals el "Gran Germán" ha dedicat una cançó caracteritzat com algun cantant famós, com ara Calonge, Roda de Berà, Tortosa o Perpinyà.