Assemblea oberta del moviment «Fridays for future» de Rubí

Els joves es reuniran a la Sala Neus Català a les 17.30h

Primera manifestació del moviment Fridays for Future a Rubí
Primera manifestació del moviment Fridays for Future a Rubí | Marta Casas
Redacció
05 de desembre del 2019
El moviment Fridays for Future de Rubí celebrarà aquesta tarda una assemblea oberta per debatre sobre els propers projectes que els joves volen dur a terme a la ciutat. El moviment encara no té ni un mes de vida a la ciutat, i va ser impulsat per dues joves de la ciutat replicant el d'altres poblacions veïnes, com Sabadell o Sant Cugat.

La setmana passada, i coincidint amb la jornada del Black Friday - que la casualitat va fer que, a més, coincidís amb l'encesa de llums de Nadal a Rubí - el moviment va fer la seva primera manifestació, per protestar contra el consumisme massiu. Més d'una trentena de persones van unir-se al recorregut dels joves, que va començar a la plaça de l'Estació i va acabar a la plaça Doctor Guardiet, trobant-se amb l'acte de l'encesa de llums que tot just acabava de començar.

Durant la manifestació, i amb proclames molt diverses i originals, els joves han denunciat que les empreses beneficiàries del consumisme massiu que es dona durant dies com el Black Friday no es responsabilitzen del mal que això fa al planeta, i van animar a tothom a comprar "només allò just i necessari" per no generar més residus del compte.

Aquesta tarda, el moviment es trobarà a les 17.30h a la Sala Neus Català.