El trenet de Nadal torna a rodar per Rubí

El trenet dels comerciants recorrerà els carrers de la ciutat del 6 de desembre al 4 de gener

El trenet dels comerciants de Nadal recorrerà els carrers de Rubí
El trenet dels comerciants de Nadal recorrerà els carrers de Rubí | Rubitv.cat
Redacció
05 de desembre del 2019
Actualitzat a les 17:07h
El Nadal ja ha arribat a Rubí. A partir d'aquest divendres 6 de desembre i fins al dissabte 4 de gener el trenet dels comerciants de Nadal es posarà en marxa a la ciutat. El trenet farà dos recorreguts diferents pels carrers de la ciutat: pel centre i pel Mercat Municipal.

La parada principal del recorregut del centre està al carrer Maximí Fornés cantonada amb el carrer Sant Joan i passa pels carrers Pere Esmendia, Dr. Turró, Colom, Josep Serra, plaça Pearson, avinguda Barcelona, passeig Francesc Macià, Rafael Casanovas, Prat de la Riba, Margarida Xirgú, Pau Claris, Dr. Robert, Unió, Terrassa, plaça Guardiet i torna al carrer Maximí Fornés.

Pel que fa al recorregut pel Mercat Municipal, la parada principal serà dins la mateixa plaça del Mercat i passarà pels carrers Magí Raméntol, Magallanes, Lluís Ribas, Bartrina, Duran i Bas, Mare de Déu de Fàtima, plaça del Progrés, Abat Escarré, Monturiol, Cal Gerrer i, de nou, pel carrer Magí Raméntol.

L'horari serà de 17 a 20 h els divendres i d'11 a 13.30 h i de 17 a 20 h els caps de setmana fins al 22 de desembre i a partir del dilluns 23 de desembre circularà cada dia d'11 a 13.30 h i de 17 a 20 h. Els dies 24 i 31 de desembre finalitzarà a les 18.30 h i no circularà els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener. 

Per pujar al trenet caldrà presentar un tiquet que es pot aconseguir a qualsevol establiment de  Rubí associat a Comerç Rubí. Cada tiquet serà vàlid per a dues persones.

A banda del trenet dels comerciants, la ciutat s'omple de màgia amb moltes propostes per als més petits de la família. Consulta aquí tota la programació