Vinyet Martín, reescollida portaveu del Jovent Republicà de Rubí

Els joves d'ERC renoven la seva executiva i aproven el full de ruta per al proper any

Vinyet Martín, al centre de la fotografia, reescollida portaveu del Jovent Republicà de Rubí
Vinyet Martín, al centre de la fotografia, reescollida portaveu del Jovent Republicà de Rubí | Marta Casas
Redacció
05 de desembre del 2019
El Jovent Republicà de Rubí ha renovat els càrrecs de la seva executiva, en una reunió celebrada el passat diumenge, 1 de desembre.

Algunes persones repetiran en el seu càrrec, com és el cas de Vinyet Martín, que ha estat reescollida portaveu de l'organització, i també Ariadna Martín, que serà novament la secretària de Formació. La secretaria d'organització recaurà en Arnau Bonell i la de finances, en Roger Barranco. El nou responsable de Comunicació serà Marc Guerrero, mentre que la secretaria de la dona serà per Meritxell Aulet. Finalment, Roger Puig assumirà la responsabilitat de l'àrea d'activismes.

L'assemblea també va servir per aprovar un full de ruta on s'especifiquen diverses propostes que el Jovent Republicà vol dur a terme a la ciutat per al proper any.

Com ha explicat Vinyet Martín, "el curs l'encarem amb l'objectiu de lluitar contra la injustícia de la sentència del procés i al costat dels represaliats", i ha afegit que "sense oblidar les polítiques socials, el nostre objectiu és caminar cap a la independència del nostre país sense oblidar que, quan s'acabi aquest procés, quedarà encara una part de la nació per assolir la llibertat completa dels Països Catalans".