EDUCACIÓ

L'Oficina Municipal d'Escolarització ja està en funiconament

El servei obre els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 h

per RubiTV.cat , 25 de gener de 2019 a les 17:17 |
L'OME ja està en funcionament al primer pis de l'OAC | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ha entrat en funcionament al 1r pis de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del Centre, ubicada al carrer Narcís Menard, 13. El nou servei obre tots els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 h.

L'OME és un instrument de col·laboració entre l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament que ofereix atenció personalitzada en el procés d'escolarització de l'alumnat als centres públics de la ciutat. Les famílies poden adreçar-se a aquest servei per sol·licitar plaça escolar de 3 a 16 anys, informar-se de l'oferta escolar i dels centres educatius existents al municipi, demanar orientació al llarg del procés de preinscripció i matriculació, conèixer els criteris de baremació o demanar qualsevol altra informació relacionada amb l'escolarització d'infants i joves.


Aquest servei també permet facilitar la gestió de la matrícula viva, és a dir, d'aquelles incorporacions als centres educatius que es produeixen en qualsevol moment del curs, fora del període ordinari de matriculació. A més, es tracta d'un instrument que facilita una millor coordinació entre administracions i pot ajudar a combatre la segregació escolar. 

 

Arxivat a:
Societat
Participació