Solucionada l'avaria que ha deixat uns 1.000 abonats sense llum a Rubí aquesta matinada

L'avaria està en vies de resolució, però pot ser que es produeixin talls intermitents, segons ha explicat Endesa a RubiTV.cat

Redacció
05 de desembre del 2019
Uns 1.000 veïns de Rubí es troben sense subministrament elèctric a causa del temporal a primera hora d'aquest dijous. Així ho ha confirmat l'empresa Endesa a RubiTV.cat, que ha explicat que l'anomalia en el subministrament es va produir ahir a la 1h de la nit.

El responsable de premsa ha dit que al llarg del matí s'estaven fent les maniobres necessàries perquè els clients recuperessin el subministrament elèctric per altres vies que no siguin l'afectada, i és per això que s'han produït talls de llum de manera intermitent. Segons ha pogut saber també RubiTV.cat, el focus es trobaria entre l'avinguda Barcelona, la zona del Progrés i el barri de Les Tores.

L'avaria, segons ha informat Endesa a RubiTV.cat, ha donat per solucionada l'avaria a les 13.55h.

Aquesta era la principal afectació de la línia elèctrica actualment, ja que afectava gairebé un terç dels 2.800 abonats que a hores d'ara encara no tenen llum, uns 200 a cadascun dels municipis de la resta del territori.

La nit de dimecres va tancar amb uns 8.000 abonats sense electricitat, principalment a la zona del Baix Llobregat, però el servei ja s'ha restablert en aquesta zona.