Quico Cortés, nominat a Millor Porter del Món d'hockey

El guardamenta, que disputa la seva 20a temporada a l'Egara, porta quatre anys sent escollit Millor Porter de la Lliga Espanyola d'hockey herba

Quico Cortés representant a la selecció espanyola d'hockey.
Quico Cortés representant a la selecció espanyola d'hockey. | Federació Espanyola d'Hockey
LaTorre
09 de desembre del 2019
El terrassenc Quico Cortés optarà un cop més a la distinció de Millor Porter del Món que la Federació Internacional d'Hockey (FIH) atorga anualment. Les votacions restaran obertes fins al 17 de gener, i al febrer se sabrà el guanyador definitiu. Al guardó també hi opten Tyler Lovell (Austràlia), Vincent Vanasch (Bèlgica), David Carter (Canadà) i Victor Aly (Alemanya).

Cortés arriba a aquesta nominació després d'una gran temporada a nivell personal, de club i de selecció. El porter egarenc ve de proclamar-se campió de Lliga amb el seu club, l'Egara. A més, ha estat distingit per quart cop consecutiu com a millor porter de la competició. Pel que fa a nivell internacional, Sallés va aconseguir a l'agost el subcampionat d'Europa a Amberes i el bitllet per a participar als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

L'elecció del Millor Porter del món es repartirà entre un 50% de vots que sortiran de l'elecció de les associacions nacionals representades per jugadors/es i entrenadors/es, un 25% dels jugadors/es i seguidors/es i un altre 25% dels vots dels mitjans de comunicació.