El «Taco pota blava» de la Villamalquerida, la millor tapa de Sant Galderic 2019

El Cafè Berlín s'ha endut el segon premi i l'antic Hostal del Gall el tercer

Els guanyadors del concurs 'De tapes per la fira' han recollit els diplomes aquest dilluns
Els guanyadors del concurs 'De tapes per la fira' han recollit els diplomes aquest dilluns | Carla Serra
Redacció
09 de desembre del 2019
Actualitzat a la 13:09h
La proposta del nou restaurant de Rubí Villamalquerida, el Taco pota blava, ha estat la tapa més votada del concurs de la ruta De tapes per la fira de Sant Galderic. El segon classificat ha estat el Cowboy del Cafè Berlín, i el tercer, el Caneló de llamàntol i ceps de l'Hostal del Gall. 

Els premis a les tres millors tapes han estat lliurats aquest dilluns a l'Ateneu Municipal per l'alcaldessa, el regidor de comerç i la presidenta de l'associació de Sant Galderic. L'Ivan Vila, propietari del restaurant Villamalquerida, ha agraït la bona rebuda de la ciutadania: "essent el primer any que participem en el concurs i tenint en compte que només fa 5 mesos que va néixer el restaurant, és tot un orgull per nosaltres i ens ajuda a seguir amb més energia".

En deu dies, els rubinencs i rubinenques han consumit més de 25.000 tapes als 28 establiments que han participat en l'activitat. D'aquests, deu establiments han arribat a fer més de 1.200 tapes. 

També s'ha donat a conèixer el guanyador d'un sopar en algun dels establiments mitjançant un sorteig entre totes aquelles persones que han votat la millor tapa De tapes per la fira. L'afortunat ha estat Alfonso Ruz Ortega.
 

'Taco pota blava', la tapa guanyadora de Sant Galderic 2019 Foto: Sant Galderic