El vent perd força i llueix el sol amb temperatures una mica més baixes

A primera hora farà una mica més de fred

Redacció
10 de desembre del 2019
El sol, protagonista d'aquest dimarts
El sol, protagonista d'aquest dimarts | ND
Aquest dimarts, 10 de desembre, el vent perdrà força i el sol s'imposarà al llarg de la jornada. Així, s'espera un dia tranquil, però amb unes temperatures una mica més baixes. De fet, s'estima que sigui l'inici d'un lleu descens del mercuri per aquesta setmana, especialment entre dimecres i dijous, possiblement acompanyat de l'arribada de nuvolositat i que, en algun cas, podria deixar algun plugim. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que manté els avisos per fort vent i estat de la mar, concentrats al nord del país i al Pirineu, però només fins al migdia, preveu cel serè en general i clar domini del sol.

Tot i així, les temperatures seran una mica més baixes. Sobretot al matí, quan les mínimes es mouran al voltant dels 9º C; les màximes no passaran dels 14º C, assolint aquest registre a les hores centrals. 

Finalment, les fuetades de vent registrades al Vallès, al llarg d'aquest dilluns, han estat d'intensitat moderada. A zones de Castellbisbal i Terrassa han superat els 50 km/h i a la resta, per exemple, a Sabadell ha fixat una màxima de 46 km/h i al Vallès sud, que no han passat dels 40 km/h.