ERC s'apropa als barris de Rubí mitjançant el cicle «Un cafè amb Esquerra»

La formació ha fet la primera trobada al barri de Can Fatjó i pretén fer una reunió cada mes a un barri diferent de la ciutat

La primera trobada ha tingut lloc al barri de Can Fatjó
La primera trobada ha tingut lloc al barri de Can Fatjó | Cedida
Redacció
10 de desembre del 2019
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha iniciat aquest dilluns el cicle Un cafè amb Esquerra, una sèrie de trobades obertes a la ciutadania que tindran lloc un cop al mes amb l'objectiu d'escoltar i parlar amb els rubinencs i rubinenques sobre les preocupacions del dia a dia.

La idea d'ERC és fer aquestes trobades, cada mes a un barri diferent de la ciutat, fins al 2023, any en què se celebraran les eleccions municipals vinents. D'aquesta manera, la formació vol conèixer la realitat de cada zona per tal de poder treballar en allò que necessitat la ciutat i la seva gent i, alhora, poder donar compte de què fan des del grup municipal.

El portaveu d'ERC, Xavier Corbera, ha explicat que aquestes trobades es materialitzaran amb mocions "per posar la qüestió sobre la taula" i, si això no és suficient, intentaran solucionar els problemes "pressionant al govern municipal a través de les xarxes socials". Segons Corbera, "fer actuacions concretes com aquestes són necessàries per avançar i anar teixint el model de ciutat en el que creiem".

La primera trobada s'ha fet al barri de Can Fatjó, on han pogut copsar problemàtiques com l'aparcament, la mobilitat per la gent gran, la falta de serveis o la manca de transport públic.
La propera trobada serà passades les festes nadalenques i el seu destí s'anunciarà la setmana abans.