Arriba una nova edició del Merc'Art amb una desena d'artistes rubinencs

La inauguració serà el dissabte 21 de desembre a les 19.30 h

Les obres de l'Anna Tamayo són algunes de les que es podran veure i comprar al 7è Merc'Art
Les obres de l'Anna Tamayo són algunes de les que es podran veure i comprar al 7è Merc'Art | Cedida
Redacció
16 de desembre del 2019
Per setè any consecutiu, l'entitat Artistes Amics organitza el Merc’Art aquestes festes de Nadal. Es tracta d'una fira nadalenca que permet veure i comprar peces d'artistes locals o vinculats a la ciutat de diverses disciplines com il·lustració, pintura, fotografia, gravat i escultura, de petit format i a bon preu. 

Els artistes que participen en aquesta edició són Pep Borràs, Sandra Bea, Quim Conca, Pepe Farrés, César Font, Carme Llop, Oriol Marco, Sergi Marcos, Miquel Mas, Núria S. Lacambra i Anna Tamayo.

A més, enguany la ciutadania també podrà participar de la tradicional llumeneta, en combinació amb les dues darreres xifres del 1r premi del sorteig del Nen. El guanyador, el dia de la cloenda, podrà escollir una obra per un valor total de 200 €.

El Merc'Art estarà obert del 21 de desembre al 6 de gener a l'espai de la Claraboia. La inauguració tindrà lloc el dissabte 21, a les 19.30 h, i anirà acompanyada d'un concert de música en viu. L'horari de l'espai serà de 18 a 20.30 h de dilluns a divendres i de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h els dissabtes i diumenges i el dilluns 6 de gener.