Ana Maria Martínez formarà part de la nova executiva nacional del PSC

El nou òrgan, que és paritari, està format per 51 representants

Imatge d'arxiu d'Ana Maria Martínez
Imatge d'arxiu d'Ana Maria Martínez | Carla Serra
NacióSabadell
16 de desembre del 2019
Actualitzat a les 12:54h
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha estat escollida per formar part d'una nova comissió executiva del PSC. Així s'ha decidit en el catorzè congrés dels socialistes catalans, celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. La màxima edil de la ciutat ocuparà una de les set secretaries nacionals de política municipal.

Es tracta d'un òrgan del partit format per 51 membres, i paritària, en la qual trobem altres cares conegudes com l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que serà també secretària nacional de política municipal; o l'exalcalde de Terrassa, Alfredo Vega, que ocuparà la secretaria d'educació. L'exalcalde de Badia, José Luís Jimeno, serà el secretari de coordinació territorial i l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, s’incorporarà com a secretari nacional d’innovació i tecnologia.

La resta de secretaries de política municipal seran per Àlex Pastor (alcalde de Badalona), Noemí Trucharte (alcaldessa de Vilanova del Camí), Josep Masdeu (exalcalde de la Selva del Camp), Cristòfol Gimeno (alcalde de Castellgalí), David Bote (alcalde de Mataró) i Lluís Valls (exalcalde de Gelida).