Poke, el guanyador de la primera edició de Rubí Battle League

La carpa de Nadal ha estat l'escenari de la gran final del concurs, que s'ha omplert de rubinencs i rubinenques amants del rap

La gran final del concurs s'ha celebrat a la carpa de Nadal
La gran final del concurs s'ha celebrat a la carpa de Nadal | Localpres
Redacció
17 de desembre del 2019
La primera edició de la lliga de batalles de galls de Rubí ha celebrat la gran final el passat dissabte a la carpa de Nadal de la plaça Doctor Guardiet. Poke es va proclamar guanyador en un duel molt renyit contra Monster i es va endur dues entrades a Port Aventura i uns auriculars. A més, tots els participants van rebre una dessuadora commemorativa de la final.

La Rubí Battle League és la primera edició d’una competició de rapers i raperes que promou el Servei d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Rubí a través de la iniciativa Rubijove als Barris.

Les batalles de galls de la lliga van començar abans de l’estiu amb duels a la plaça Pep Rovira, en una iniciativa que va sorgir del col·lectiu jove de la ciutat i que des del consistori s’ha treballat des de la perspectiva de l'educació en medi obert emmarcant la proposta en el projecte Fem Barri i el Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021. A través de la competició, el Servei d'Acció Comunitària ha treballat amb les persones joves la construcció d'una nova imatge de les batalles de freestyle valorant les rimes, l'estil i el flow i penalitzant el contingut racista, feixista, masclista, xenòfob o misogin.