El Col·legi d'Advocats de Terrassa lliura el Premi a la Solidaritat a Rubí Solidari

L'ICATER reconeix la tasca de l'entitat en favor de les persones més necessitades

Sebastià Colomer va rebre el reconeixement en nom de Rubí Solidari
Sebastià Colomer va rebre el reconeixement en nom de Rubí Solidari | Localpres
Redacció
17 de desembre del 2019
El passat divendres, el Col·legi d'Advocats de Terrassa (ICATER) va lliurar el Premi a la Solidaritat que atorga cada any, en motiu de la commemoració del Dia de la Declaració Universal dels Drets Humans, a l'entitat Rubí Solidari.

El Col·legi ha decidit atorgar el Premi a la Solidaritat a l'entitat Rubí Solidari, després d'un procés de proposta per part del col·legi d'advocats i d'elecció, per part de la Comissió de Drets Humans, en reconeixement per la tasca que des de fa anys l'entitat desenvolupa en favor de les persones més necessitades.

El soci i cofundador de l’entitat rubinenca, Sebastià Colomer, va recollir el guardó que reconeix Rubí Solidari per "la seva lluita contra les injustícies socials i a favor de la pau, la solidaritat i la igualtat".

Cada any, l'ICATER amb l'entrega de dues distincions honorífiques: una per a un advocat del seu partit judicial i una altra altra per a una persona o entitat domiciliada a la seva demarcació. Les altres persones reconegudes seran l'advocada Pilar Mateo Lisa (Premi DDHH ICATER a l'Advocacia Compromesa) i l'advocada Rosa Cuadra (Diploma de Justícia Gratuïta).