ose

Més de 500 persones es formen a l’OSE durant el 2019

Totes les sessions han obtingut una puntuació superior a 3 sobre 4 i la nota mitjana global és de 3,75

per RubiTV.cat , 18 de desembre de 2019 a les 10:15 |
Més de 500 persones es formen a l'OSE durant el 2019 | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Rubí ha ofert 29 accions formatives durant el 2019 dirigides al teixit empresarial durant l'any 2019, que han significat 171,5 hores de formació, multiplicant així per cinc les que es van oferir l'any passat (38,5).

Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, mantenen un calendari conjunt d’accions de manera que l’oferta de les dues ciutats es complementa i es dona millor servei a les persones empresàries de l’àrea d’influència de tots dos municipis. A més, el consistori rubinenc també ofereix sessions pròpies en col·laboració amb Cecot-Rubí.


Aquest any, la programació formativa de l’OSE ha treballat el màrqueting digital i les tecnologies de la informació, la gestió empresarial, l’emprenedoria i la creació d’empreses, la innovació empresarial i la fiscalitat. 

En total hi han assistit 504 persones, 223 més que durant el 2018, i han puntuat les sessions amb una mitjana global de 3,75 sobre 4, lleugerament superior al 3,68 registrat l'any passat.


"Aquest any, hem aconseguit mantenir un altíssim nivell de satisfacció entre les persones assistents i, alhora, multiplicar el nombre d’hores de formació gairebé per cinc i augmentar el nombre de participants a més del doble. Estem molt satisfets de la feina feta i de la col·laboració amb altres administracions i entitats empresarials", diu el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto Ortiz.

 

Participació