El projecte social de La Nocturna es decidirà per concurs

Les candidatures es poden presentar fins el proper 31 de gener

Redacció
07 de gener del 2020
La comissió organitzadora de La Nocturna, formada per membres del Centre Excursionista de Rubí i Rubí d'Arrel, ha fet públiques les bases per optar a la donació de l'euro solidari que es recapta amb cadascuna de les inscripcions a l'activitat a un projecte d'interès social per a la ciutat.
 
La present convocatòria servirà per escollir dos projectes, als quals se’ls adjudicaran les aportacions solidàries recollides en la 11a i la 12a edició de la caminada Nocturna de Rubí.

Les candidatures es podran presentar fins el proper 31 de gener, de manera presencial a la secretaria del CRAC - de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 18h a 21h - o bé de manera telemàtica, al correu electrònic cracrubi@gmail.com. S'hi poden presentar totes les associacions sense ànim de lucre de Rubí que tinguin entre les seves finalitats l'acció social.

El que es valorarà del projecte és que tingui impacte directe a la ciutat, i de manera preferent, que tinguin reprercussió en la inclusió social, el manteniment del patrimoni local i natural o finalitats educatives. El jurat que decidirà els projectes seleccionats estarà format per un membre de l'organització de La Nocturna i dues persones vinculades al teixit sociocultural de la ciutat amb trajectòria reconeguda.

Les bases per presentar-se al concurs, així com tota la documentació a aportar, es poden consultar en aquest enllaç. Els projectes guanyadors opten a rebre una aportació econòmica de 1.200€ cadascun, corresponents a l'aportació solidària de l'11a Nocturna (2018) i la 12a (2019).