Veïns de les urbanitzacions denuncien la manca de manteniment

Els habitants de Castellnou, Sant Muç o Ximelis es queixen de la manca de manteniment

Redacció
27 de desembre del 2019
Els veïns de les urbanitzacions de Rubí han tornat a recórrer als mitjans de comunicació i les xarxes socials per denunciar que l'Ajuntament els té "abandonats" pel què fa al manteniment dels seus carrers i els barris en general.

Una veïna de Castellnou ha explicat a RubiTV.cat que "la gran majoria dels carrers estan plens d'herbes, tenen l'asfalt amb esquerdes, els murs de les cases tenen filtracions d'aigua per esquerdes a les voreres...", i afegeix que "els impostos són realment cars i el servei és molt precari. També assegura que "no aconseguim res amb les queixes", i per aquest motiu recorren a la denúncia pública a través de les xarxes i els mitjans.
 

Una vorera en molt mal estat a l'urbanització de Castellnou Foto: Marina P.


També els veïns de Sant Muç i Ximelis denuncien de manera recorrent la manca de manteniment a la seva zona, també remarcant la diferència de tracte que reben, al seu parer, en relació al nucli urbà.
 
 
 
 
Aquestes queixes se sumen a les que ja es van recollir el passat mes de setembre, en què la ciutadania no només adreçava les demandes de més manteniment a l'Ajuntament, sinó que denunciava també la manca de civisme per part dels ciutadans pel què fa al tractament dels residus o la mobilitat.

Aquest any s'ha posat en marxa la Taula d'Urbanitzacions, que reuneix representants de totes les urbanitzacions de la ciutat, i que es reunirà novament a principis de gener, ja que la periodicitat de les reunions serà bimensual.

Fa unes setmanes, a més, veïns de Les Torres també van engegar una campanya de denúncia per reclamar més manteniment al seu barri.