40 anys de Concert Nadalenc de Sardanes a Rubí

El Foment de la Sardana organitza aquest concert pel proper dia 1 de gener al Casal Popular

Redacció
30 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:47h
El Foment de la Sardana de Rubí organitza, per al proper dia 1 de gener, el Concert Nadalenc de Sardanes, que arriba enguany a la seva 40a edició, amb la Cobla Jovenívola de Sabadell com a protagonista sota la direcció de Jordi Figaró.

La cobla sabadellenca oferirà un repertori dividit en dues parts. En la primera, interpretaran Dubte, de Manel Saderra i Puigferrer; Solemnitat, de Conrad Saló i Ramell; Capritxosa, de Ricard Viladesau i Caner; Dels fillols als padrins, de Xavier Ventosa i Molner; Petitona, de Montserrat Pujolar i Giménez, i Qui no pugui que plegui, de Pere Fontàs i Puig.

En la segona part, la cobla oferirà les sardanes Cant trist, de Fèlix Martínez i Comín; De puntetes, d'Agustí Borgunyó i Garriga; El cant dels ocells, de Pep Ventura i Casas; Quelcom del contrabaix, d'Antoni Albors i Asins; El canari encara canta, de Narcís Oliveras i Guillamet; i Ball de rams, de Josep Casas i Augé.

Tres de les sardanes - Capritxosa, Quelcom del contrabaix i El canari encara canta - seran interpretades pels solistes Enric Sànchez al tible, Ferran Puertas al contrabaix i Denis Rojo al flabiol respectivament.

El concert començarà a les 19h al Casal Popular.