El mag Rubisenc tornarà a instal·lar el seu campament al Castell

Hi serà els dies 2, 3 i 4 de gener a partir de les 16.30h

El mag Rubisenc torna al Castell
El mag Rubisenc torna al Castell | Ajuntament de Rubí
Redacció
31 de desembre del 2020
El mag Rubisenc instal·larà el seu campament al Castell els dies 2, 3 i 4 de gener, a partir de les 16.30h i fins les 19.30h.

El mag recollirà les cartes que els nens i nenes vulguin adreçar als Reis Mags, i també podran descobrir tots els secrets del seu laboratori de màgia.

Els tiquets d'accés es lliuraran en el moment d'arribada a les instal·lacions del Campament, i per respecte a la resta d'usuaris, s'entregaran exclusivament als infants de 0 a 12 anys, per rigorós ordre d'arribada. Els familiars i acompanyants podran accedir al pati del Castell per lliurar i recollir els infants destinataris de l'activitat. Un cop s'esgotin els tiquets per al dia, l'organització es reserva el dret de tancar les cues.

En el campament del mag, els nens i nenes podran realitzar els seus fanalets de Reis per guiar Ses Majestats el dia de la seva arribada, i també podran penjar les seves il·lusions per a l'arbre dels desitjos. Tots aquells infants que ho facin, entraran en el sorteig per pujar a l'escenari amb els Reis quan arribin, el proper diumenge, 5 de gener.