L'AEUR inicia un nou seminari sobre intel·ligència artificial

La primera sessió serà el proper dijous a l'Ateneu, amb el professor Carles Martín Badell

L'AEUR inicia un nou seminari sobre intel·ligència artificial
L'AEUR inicia un nou seminari sobre intel·ligència artificial | AEUR
Redacció
02 de gener del 2020
L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí torna a la feina aquest gener, encetant el seu nou seminari Les tecnologies de la intel·ligència artificial. La primera sessió d'aquest seminari, sobre robòtica, serà el proper dijous, serà el proper dijous a càrrec de Carles Martín Badell.

Aquesta primera sessió intentarà fer entendre com una màquina pot entendre decisions intel·ligents, o si més no, comportar-se com si tingués una intel·ligència semblant a la humana; i també explorarà l'aplicació de la intel·ligència artificial a les grans empreses i als centres catalans que treballen en el sector i les perspectives de futur d'aquesta tecnologia.

Martín Badell és enginyer de telecomunicacions per la UPC, i expert en indústria informàtica. Ha estat secretari de la Societat de la Informació del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitatat de Catalunya i de l'Agència d'Internet Quality IQUA.

És professor d'Economia del coneixement a l'escola d'Enginyeria de la UPF i assessor de Telecomunicacions del Consell Audiovisual de Catalunya, i actualment és el director de Tecnonews, una plataforma digital tecnològica dirigida a més de 15.000 professionals i empreses del sector de les TIC.