Els Reis d'Orient porten la il·lusió a Rubí

Milers de persones van estar presents a l'arribada i van seguir la cavalcada pels carrers de la ciutat

Els Reis d'Orient reparteixen il·lusió i felicitat a Rubí
Els Reis d'Orient reparteixen il·lusió i felicitat a Rubí | Marta Casas
06 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:49h
Milers de persones van rebre els Reis d'Orient ahir al vespre a la seva visita a Rubí. Com sempre, guiats pel Mag Rubisenc i el seu inseparable Melquíades, i acompanyats d'un grup de nens i nenes, els Reis van rebre les claus de la ciutat de mans de l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez, per poder repartir els regals a tots els infants de Rubí.



Després, van fer una cavalcada que va durar més de dues hores per diversos carrers de la ciutat, repartint molta felicitat i molts caramels. A la Cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar - el Rei més aclamat pel públic - els van acompanyar el Mag Rubisenc, el Carter Reial, i diverses entitats de Rubí i grups d'animació artística.



Al llarg del recorregut, la carrossa del Rei Gaspar va patir un patit contratemps a l'hora de girar des del carrer Cervantes cap a l'avinguda Barcelona, que va mantenir aturada la comitiva durant uns minuts fins que la Policia Local, Protecció Civil i membres de l'organització van aconseguir resoldre-ho entre aplaudiments de tot el públic.