El CN Rubí femení tornarà a disputar la Copa de la Reina

55 nedadors van afrontar "el primer repte de l'any" el passat 4 de gener

El CN Rubí es torna a classificar per la fase final de la Copa de la Reina
El CN Rubí es torna a classificar per la fase final de la Copa de la Reina | CN Rubí
Redacció
08 de gener del 2020
L'equip absolut femení del Club Natació Rubí disputarà novament la fase final de la Copa de la Reina. Serà la sisena vegada consecutiva que les noies aconsegueixen classificar-se per aquesta fase final.

La Copa de la Reina es disputarà el cap de setmana del 28 de febrer a l'1 de març a les instal·lacions del CN Sabadell, vigent campió de la competició i que ja en suma quinze al seu palmarès. Pel què fa al CN Rubí, des de la seva tornada a la Divisió d'Honor la temporada 2013-2014, ha disputat totes les fases finals de la Copa, incloses dues semifinals consecutives.

La resta d'equips que disputaran la Copa de la Reina seran el CN Mataró, el CE Mediterrani, l'Astralpool CN Sabadell, el CN Sant Andreu, el CN Terrassa, el CN Boadilla i el CN Sant Feliu. El sorteig dels enquadraments es farà una setmana abans del torneig.

55 nedadors afronten "el primer repte de l'any" amb el CN Rubí

Fora de competicions oficials, el club va organitzar el passat dissabte el 100x100, el primer repte de l'any, per setè any consecutiu.

Aquest repte va comptar amb la participació de 55 nedadors, en un matí de molt bon ambient que va permetre compartir experiències, esforços i un bon entrenament per arrencar l'any 2020 amb energia.

Totes les fotografies i vídeos de l'edició d'enguany es poden consultar en aquest enllaç.