La IX Travessa Rubí - Montserrat serà el proper 1 de març

Les inscripcions es podran fer fins el proper 26 de febrer o fins que s'arribi als 400 participants

La Travessa Rubí - Montserrat 2020 serà el proper 1 de març
La Travessa Rubí - Montserrat 2020 serà el proper 1 de març | CER
Redacció
09 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:10h

La Travessa Rubí - Sant Jeroni - Montserrat (RM) arriba aquest any a la seva 9a edició. Es tracta d'una caminada no competitiva que enllaça Rubí amb Sant Jeroni i que es pot realitzar caminant o corrent. L'edició d'enguany serà el proper diumenge, 1 de març.

El lloc de sortida, com sempre, serà la plaça del Doctor Guardiet, a les 6h del matí per a les persones que la fan caminant i a les 8h els que la fan corrent. Per motius de seguretat, els participants que no hagin arribat al punt de control del Monestir a les 15h no podran pujar a Sant Jeroni.

El recorregut és de 46 quilòmetres i 4.200m de desnivell acumulat (positiu i negatiu), i es realitza per corriols de muntanya, evitant al màxim els trams asfaltats. L'itinerari està degudament senyalitzat aprofitant diverses marques d'altres Marxes i també específiques de la Travessa RM. L'organització, a més, posa a disposició dels participants el llibre de ruta, i recorda la importància de descarregar-lo i dur-lo a sobre. Els participants podran escollir si acabar la ruta al Monestir de Montserrat o arribar fins a Sant Jeroni, i la tornada des de Montserrat corre a càrrec de cada participant.

Durant el recorregut hi haurà quatre punts de suport i avituallament amb begudes i menjar sòlid (fruita, entrepans i coca) i es recomana que cada participant porti una reserva de líquid i menjar per a possibles imprevistos.

Les inscripcions, fins el proper 26 de febrer o fins arribar a les 400

La inscripció a la Travessa RM dona dret a la participació, a quatre avituallaments i a un obsequi, que es donarà a l'arribada al Monestir de Montserrat. Per participar-hi, cal estar en possessió de la llicència federativa FEEC i, en cas que no se'n disposi, es tramitarà una assegurança vàlida per al dia de l'activitat.

Les inscripcions per als socis del Centre Excursionista de Rubí federats tenen un preu de 19€, i per als socis no federats, de 23. Els no socis que estiguin federats podran inscriure's per 25€ i els no socis no federats, per 29. En cas de voler utilitzar el servei d'autocar de tornada, s'haurà d'indicar en el moment d'inscriure's i abonar 10€.

Es podran realitzar fins el proper 26 de febrer o fins que s'arribi a les 400 inscripcions, i en cas que algú es vulgui inscriure després del termini establert, haurà de pagar un recàrrec de 5€. Els participants d'entre 14 i 18 anys - no es permet inscriure's als menors de 14 anys - hauran de portar l'autorització corresponent, que es pot descarregar en aquest enllaç.

Les inscripcions per internet es poden fer en aquest enllaç.

Si per algun motiu es vol anul·lar la inscripció, es retornarà el 85% de l'import fins el dia 14 de febrer, a partir de llavors no es retornarà.

El dia de la Travessa s'haurà de presentar targeta federativa, si s’escau, o DNI per poder recollir la targeta de pas i el braçalet identificatiu.