FOTOS i VÍDEO L'acadèmia d'«Operación Triunfo», a Terrassa, estrena decoració

El Parc Audiovisual de Catalunya acull una nova edició del concurs de música, que arrencarà aquest diumenge

Acadèmia d'Operación Triunfo 2020.
Acadèmia d'Operación Triunfo 2020. | Marc Solé
Marc Solé / Anna Mira
09 de gener del 2020
A partir d'aquest diumenge 12 de gener, 18 concursants ocuparan durant tres mesos l'acadèmia d'"OperaciónTriunfo" situada, per tercer any consecutiu, al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa. Una acadèmia que manté la seva ubicació però que ha renovat la decoració d'alguns dels espais.

En una visita a les instal·lacions aquest dijous, NacióDigital ha pogut veure, de primera mà, tots els espais de l'acadèmia i també aquells que durant el programa potser no es veuen massa com la infermeria, la sala de controls i realització o maquillatge.



Entre les novetats, a banda de la decoració amb motius musicals en diverses estances, les sales d'assaig s'han insonoritzat per millorar la comoditat dels concursants, ja que abans se sentia el so de la resta de sales. En total són 1.200 metres quadrats on s'han instal·lat 54 càmeres, set amb operador i 47 de mòbils que estan controlades per personal durant les 24 hores del dia.

Nina, entre els membres del jurat

RobertoLeal serà de nou el presentador del programa que enguany comptarà amb nous membres dels jurat. Una de les cares més conegudes i més vinculades al programa és la Nina, que va ser la directora de l'acadèmia durant les tres primeres edicions.

L'acompanyaran Natalia Jiménez, cantant espanyola que es va donar a conèixer amb el grup La Quinta Estación, amb experiència com a jurat en programes de televisió a Espanya, els EUA i Mèxic; JavierLlano, director de Cadena 100, entre altres emissores, que ha estat jurat en anteriors edicions i Javier Portugués, el menys conegut dels quatre per al gran públic. Portu és músic, A&R, director i productor musical.
 

Jurat Operación Triunfo 2020. Foto: Marc Solé



Més exigència

S'eleva el nivell d'exigència als aspirants i s'introdueix més tensió i intriga en les gales, on tots podran ser nominats. L'Acadèmia, dirigida per Noemí Galera, renova els seus espais i el professorat, amb Zahara, Ivan Labanda, Eirian James, Natalia Calderón, Cesc Escolà i Cristian&Mario. També es reforça l'estratègia digital transmèdia per a ampliar OT més enllà de les gales en web, RR.SS. i el canal d'OT en Youtube i s'amplia l'univers digital amb la nova App per a assistents de veu: “OK Google, vull parlar amb Acadèmia OT”.

El concurs televisiu de música arrencarà aquest diumenge amb la gala O a les 22 hores a TVE on dels 30 finalistes el jurat escollirà als 18 participants que entraran a l'acadèmia. El programa doncs, canvia de dia d'emissió i es farà cada diumenge a la nit.