mobilitat

Les obres d'adequació de la cruïlla entre la C-1413 i el Molí de la Bastida s'inicien aquest dimecres

Els treballs tindran una durada aproximada d'un mes i no comportaran afectacions al trànsit

per RubiTV.cat , 13 de gener de 2020 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les obres d'adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l'avinguda del Molí de la Bastida, previstes en el projecte de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana, s'iniciaran aquest dimecres.

Aquesta actuació consistirà en la creació de dos nous passos de vianants i els corresponents encreuaments del carril bici a la C-1413 i a l'avinguda del Molí de la Bastida, a tocar de la rotonda, i també s'instal·laran semàfors a la C-1413 i s'eixamplarà la vorera nord del lateral per incloure el nou carril bici.

Les obres d'adequació de la cruïlla entre la C-1413 i el Molí de la Bastida Foto: Ajuntament de Rubí

El dimecres, 15 de gener, es col·locaran les barreres de protecció que tancaran el pas directe del lateral de la C-1413 cap a l'avinguda del Molí de la Bastida per poder executar el tram de carril bici en aquest punt, un tancament que no afectarà la circulació de vehicles, ja que la C-1413 no quedarà tallada, i la incorporació des del lateral al tronc central de la carretera es podrà realitzar com actualment. A més, es garantirà l'accés a les indústries afectades.Les obres tenen un termini d’execució previst d’un mes, aproximadament.

La canalització de la semaforització de la cruïlla de la C-1413, que implicarà un tall parcial de la C-1413, es realitzarà en cap de setmana. La data d’aquesta intervenció encara no està planificada.

Els treballs els executarà l'empresa Infraestructures, Serveis i Obres del Vallès i tindran un cost de 209.486,49€, IVA inclòs.

 

Participació