El 2020 arriba amb dues noves projeccions del Cicle Gaudí

"El viatge de la Marta (Staff Only)" i "La hija de un ladrón" són les pel·lícules que acollirà La Sala els mesos de gener i febrer

'El viatge de la Marta' és la primera pel·lícula del Cicle Gaudí del 2020 que es podrà veure a La Sala
'El viatge de la Marta' és la primera pel·lícula del Cicle Gaudí del 2020 que es podrà veure a La Sala | Cicle Gaudí
Redacció
13 de gener del 2020
El viatge de la Marta (Staff Only) i La hija de un ladrón són les primeres projeccions de l'any del Circuit de Cinema de produccions catalanes, organitzat per l'Acadèmia del Cinema Català, que tenen lloc al Teatre Municipal La Sala.

Així doncs, la ciutadania podrà veure, el proper divendres 17 de gener, com sempre a les 21 h, l'obra de Neus Ballús protagonitzada per Elena Andrada i Sergi López: El viatge de la Marta (Staff Only).

"La Marta, de 17 anys, va de vacances a un ressort a l’Àfrica amb el seu pare i el seu germà petit. S’avorreix i prefereix passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran la família a parlar i mirar de comprendre’s. El viatge es convertirà per a tots en una experiència molt més rica del que podien arribar a imaginar."



De cara al mes de febrer, concretament el divendres 21, la pel·líula que es podrà veure serà La hija de un ladrón, dirigida per Belén Funes i protagonitzada per Greta Fernández, Eduard Fernández, Adela Silvestre i Àlex Monner. 

"La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, i el seu desig és formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, el Manuel, després d’anys d’absència, surt de la presó i decideix reaparèixer a les seves vides. La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà."