Taller d'autodefensa llogatera, a càrrec del Sindicat del Lloguer de Rubí, al CRAC

Redacció
14 de gener del 2020
Aquest dijous, 16 de gener, el Sindicat del Lloguer de Rubí ha organitzat un "taller d'autodefensa per a llogaters". El taller serà a les 19.30h al CRAC.

Manel Aisa, expert en autodefensa llogatera i fundador de la CNT i expert en moviments socials. Aisa és llibreter de professió, autodidacta format al barri del Raval, on ha participat en moviments com l'associació de veïns, el col·lectiu llibertari Chino o el sindicat de la construcció de la CNT unificada, i també a l'Ateneu Enciclopèdic popular, on ha acabat escollit president.

El Sindicat del Lloguer de Rubí va néixer fa poc més d'un any a la ciutat després que sortís a la llum un cas de pujades abusives al barri de Sant Jordi Park, en el qual els membres del sindicat van actuar com a mediadors entre els veïns i el fons voltor Medasil, i fins ara han tractat diversos casos, el darrer al barri de Les Torres.

Aquest taller es realitza després que un estudi d'Idealista hagi revelat que, de la demarcació de Barcelona, la ciutat de Rubí és on més s'ha encarit el preu del lloguer durant l'any 2019.