ecologisme

El moviment Fridays for Future vol créixer i crear xarxa a Rubí

A la trobada de presentació a la Torre Bassas hi han anat una quinzena de joves

per Marta Casas / Malena Manobens , 17 de gener de 2020 a les 20:30 |
El moviment Fridays For Future vol crear xarxa a Rubí | Malena Manobens
El moviment Fridays for Future a Rubí s'ha reunit aquesta tarda a la Torre Bassas, en una trobada que tenia l'objectiu de donar-se a conèixer i "crear xarxa". "Ara per ara som poques i volem trobar persones que estiguin interessades en el projecte", ha explicat Clàudia López, portaveu de Fridays for Future a la ciutat. Les reunions del col·lectiu ja van començar setmanes enrere, fins i tot van organitzar una manifestació, i a partir d'ara es faran cada divendres a les 17.30h a la Torre Bassas.

La presentació ha consistit en una bateria de preguntes de coneixement i el passi d'un vídeo, i hi han assitit una dotzena de persones, entre ells alguns membres del Consell d'Adolescents de Rubí.


A part d'ampliar el nucli de Fridays for Future, la intenció que tenen els joves és formar-se per poder respondre a diverses qüestions que creuen que són importants a la nostra ciutat des del punt de vista de la petjada ecològica, com per exemple l'elevat cost dels llums de Nadal, que va despertar polèmica durant les festes de Nadal; o la problemàtica dels abocadors.

Les principals activitats que es planteja, per ara, el nucli fundador de Fridays for Future, són xerrades de caire educatiu i formatiu, tractant el tema de l'emergència climàtica des de la transversalitat i des de tots els àmbits possibles.

 

Participació